13 nye Pokémon fra Pokémon Sun og Pokémon Moon

Nyheder om Pokémon og PokeTeam.

Indlægaf MP » 17. jul 2016, 16:04

BilledeBillede

13 nye Pokémon fra de kommende Pokémon Sun og Pokémon Moon-spil til Nintendo 3DS blevet offentliggjort.

Pikipek er en Normal/Flying-type Pokémon, og har Keen Eye eller Skill Link som ability. Pikipek er en spætte Pokémon, og kan at lære angrebet Peck. Denne fugle Pokémon kan ramme 16 gange i sekundet med sit næb, som er stærkt nok til at bryde gennem sten. Pikipek laver huller for at gemme mad og objekter der glimter. Den har to endnu ikke offentliggjorte udviklinger.

Yungoos er en Normal-type Pokémon, og har Stakeout eller Strong Jaw som ability. Stakeout er en ny ability, som det muligt for Yungoos at gøre dobbelt skade på en modstander, som bliver indskiftet senere i en kamp. Yungoos er en desmerdyr Pokémon, og har en ikke offentliggjort udvikling. Yungoos har brug for meget mad da den aldrig bliver mæt, og dens hugtænder er så stærke at den kan knuse og spise meget hårde genstande. Desuden forfølger den sit bytte indtil det bliver træt og falder i søvn på den rute, som den forfulgte sit bytte på. Den er oprindeligt ikke fra Alola-regionen.

Grubbin er en Bug-type Pokémon, og har Swarm som ability. Det er en larve Pokémon, som lærer angrebet String Shot. Grubbin bruger sin kæbe til at grave sig ned gennem jorden og er blevet fundet ved kraftværker på grund af dens forkærlighed for elektricitet.

Kilde: Bulbanews

Læs mere...
Senest rettet af MP 17. jul 2016, 18:04, rettet i alt 3 gange.
It´s sane to be insane and insane to be sane!

Billede

Tak til DarkMew

Billede

Tak til DarkMewtu
Brugeravatar
MP Kvinde
Centralstyrelsens administrator
Centralstyrelsens administrator
 
Indlæg: 580
Tilmeldt: 7. jun 2013, 22:34
Land: Danmark

Tilbage til Nyheder

cron