En forsmag på Pokémon GO

 

Niantic har givet os et lille kig ind i Pokémon GO, som repræsenterer den kommende generation af Niantics "Real World Gaming" platform. Denne platform kombinerer GPS-lignende teknologi, og forstærket realisme til at skabe en unik spiloplevelse, der motiverer spillerne til at gå udenfor og udforske verden omkring dem.

Kilde: Niantic's blog

Spilleren vil udforske deres omgivelser for at finde, og fange vilde Pokémon. Bestemte vilde Pokémon vises kun i deres oprindelige omgivelser; f.eks. kan vand-type Pokémon kun vises nær søer og havet.

 

Spilleren skal gå for at klække de æg, som vedkommende har købt, og der kan komme en ny Pokémon ud af det. Æg og andre særlige ting såsom Poké Balls kan købes hos PokéStops – der er placeret på interessante steder, såsom offentlige kunstinstallationer, historiske steder, museer og monumenter.

Der vil også være kampe, hvor spilleren vil blive opfordret til at deltage i et af ​​tre hold for at kunne konkurrere om ejerskab over gyms. De vil gøre dette ved at placere deres fangede Pokémon i et venligt stillet gym eller ved, at man kæmper imod en modstanders Pokémon i et andet holds gym. Gyms - ligesom PokéStops - findes også på specielle placeringer.

En test af Pokémon GO vil, som før nævnt på PokeTeam, snart begynde i Japan imens spillet er stadig i udvikling. Funktioner, tilgængelige sprog, design og overordnede udseende er ikke endelige.

Kommentarer
Re: En forsmag på Pokémon GO -- MP
Thursday, 07 April 2016 15:33
Jeg glæder mig også til at se det endelige resultat. icon_e_smile.gif
Re: En forsmag på Pokémon GO -- benjamin1313
Tuesday, 05 April 2016 12:59
Det bliver spændene at se hvordan det færdige spil bliver.
Log ind for at kommentere