Nye detaljer om Pokémon Sun og Moon

  

Ca. kl. 14 i dag, dansk tid, blev der afsløret starter Pokémon for Pokémon Sun og Moon, sammen med udgivelsesdatoer, og nogle elementer fra spillene.

Pokémon Sun og Moon bliver udgivet i Japan, Nordamerika, Australien, Sydkorea, Hong Kong og Taiwan d. 18. november 2016. Udgivelsen i Europa vil finde sted fem dage senere, d. 23. november 2016.

Kilde: Bulbanews, Pokémon.com

De nye starter Pokémon er Rowlet (Grass/Flying), Litten (Fire), og Popplio (Water).

Rowlet er en Grass/Flying-type, den det nye angreb Leafage, og Overgrow som ability.

Litten er en Fire-type, den har angrebet Ember, og Blaze som ability.

Popplio en Water-type, den har angrebet Water Gun, og Torrent som ability.

Derudover er to unavngivne legendariske Pokémon afsløret, som spillenes versionsmaskotter. Pokémon Suns versionsmaskot er en stor løve-lignende Pokémon, og Pokémon Moons er en flagremus-lignende Pokémon.

Spillene finder sted i den nye region, Alola, som er baseret på øen Oahu i Hawaii, som det bl.a. kan ses i den japanske trailer.

Pokémon-professoren, som giver spilleren deres første Pokémon, hedder Hala på japansk. Derudover bliver man budt velkommen til Alola af spillerens fætter ved navn Kukui.

Ligesom i Pokémon X og Y kan man vælge sin karakters udseende, men med flere muligheder at vælge i mellem.

En unik detalje ved Pokémon Sun og Moon er også, at dette er de første Pokémon-spil, som har kinesisk som en sprogmulighed, og gør dermed Pokémon verdenen tilgængelig for millioner af nye spillere.

 

Nye Pokémon

 

Nye karakterer

 

Alola-regionen

 

Boxart

 

Trailer

Kommentarer
Re: Nye detaljer om Pokémon Sun og Moon -- MP
Wednesday, 11 May 2016 13:55
I den japanske video, der kan ses kan ses herunder, kan man ved 0.41 se et af Sun's legendariske Pokémon lave et slags ild angreb, der næsten ligener et soludbrud. Ved 2.05 ser man "mor" og en Meowth, der står bag hende og ved 2.11 ser man starten til Moon's legendariske Pokémon lave et slags lys angreb, der ligner Sun Pokémon'ens lidt.

Sun's legendariske Pokémon kan evt. være taget fra Hawaii's legende om "The Crouching Lion" (den liggende løve).
oa-lion.jpg

Moon's legendariske Pokémon kan evt. være taget fra Hawaii's legende om "Man-Eating Spirits of Ni'ihau" (Menneskeædende ånder fra Ni'ihau).

Kinesere og Hawaii: Der bliver dyrket meget høj kvalitets kaffe på Hawaii og det er for det meste Kinesere, der tager sig af at plukke kaffebærene.
Re: Nye detaljer om Pokémon Sun og Moon -- carsten
Wednesday, 11 May 2016 09:05
skal starte med sun da jeg syntes at løven er den sejeste af de 2 boxart legend pokemoner.
Log ind for at kommentere