Nye informationer om Pokémon Sun og Moon

Pokemon Sun logo Pokemon Moon logo

Nye informationer om Pokémon Sun og Moon er blevet afsløret, bl.a. oplysninger om versionsmaskotterne, som spiller en afgørende rolle i spillenes historie.

Solgaleo er maskot for Pokémon Sun og er Psychic/Steel-type. Den har Full Metal Body som ability, hvilket er en ny ability, som forhindrer dens stats i at blive mindsket af en modstanders angreb eller ability (dvs. at den har samme virkning som Clear Body og White Smoke). Dens signaturangreb er Sunsteel Strike, som ignorerer modstanderens ability (Lidt ala Mold Breaker).

Lunala er maskot for Pokémon Moon og er Psychic/Ghost-type. Den har Shadow Shield som ability, hvilket betyder at den tager mindre skade når den har fuld HP (dvs. at den har samme virkning som Multiscale). Dens signaturangreb er Moongeist Beam, som ignorerer målets ability.

Kilde: BulbaNews

Kukui er Alola-regionens Pokémon-professor. Han studerer Pokémon-angreb, og bliver derfor ofte angrebet af Pokémon i forbindelse med sin forskning.

Lillie er Professor Kukuis assistent, og er på omkring samme alder som spillerens karakter. Hun kan ikke lide at lade Pokémon slås, ​​men hun elsker at læse bøger. Hun siges at spille en vigtig rolle i historien om Pokémon Sun og Moon.

Hau er en ven af ​​spillerens karakter og er på ca. samme alder. Han elsker "malasadas", som er en specialitet i Alola-regionen, det understreges, at også han elsker Pokémon.

Alola-regionen består af fire naturlige øer og én kunstig ø, men andre små øer er også synlige på kortet over regionen. Ligeledes er Alola-pokédexet opdelt i fire dele, hvor den første del der bliver kaldt Meremere.

Professor Kukui giver spilleren et særligt Pokédex kendt som Rotom Pokédex, som er beboet af Rotom, der giver pokédexet sin egen personlighed. Det viser spillerens aktuelle placering, næste destination, samt giver råd om hvor man skal gå hen næste gang baseret på samtaler spilleren har med andre karakterer. Kun få trænere har et Rotom Pokédex, selv i Alola-regionen.

Spillene har en QR-scanner funktion, som giver spilleren mulighed for at scanne QR-koder for at registrere Pokémon fra Alola regionen i Pokédex, hvilket giver os mulighed for at se deres levesteder. Hvis du har fanget en Pokémon kan du vise dens QR-kode i dit Pokédex, og dele den med andre spillere.

 

Versionsmaskotter

 

Karakterer

 

Alola-regionen

 

Rotom Pokémon

 

QR-scanner

 

Kommentarer
Ingen kommentarer
Log ind for at kommentere