13 nye Pokémon fra Pokémon Sun og Pokémon Moon

Pokemon Sun logoPokemon Moon logo

13 nye Pokémon fra de kommende Pokémon Sun og Pokémon Moon-spil til Nintendo 3DS blevet offentliggjort.

Pikipek er en Normal/Flying-type Pokémon, og har Keen Eye eller Skill Link som ability. Pikipek er en spætte Pokémon, og kan at lære angrebet Peck. Denne fugle Pokémon kan ramme 16 gange i sekundet med sit næb, som er stærkt nok til at bryde gennem sten. Pikipek laver huller for at gemme mad og objekter der glimter. Den har to endnu ikke offentliggjorte udviklinger.

Yungoos er en Normal-type Pokémon, og har Stakeout eller Strong Jaw som ability. Stakeout er en ny ability, som det muligt for Yungoos at gøre dobbelt skade på en modstander, som bliver indskiftet senere i en kamp. Yungoos er en desmerdyr Pokémon, og har en ikke offentliggjort udvikling. Yungoos har brug for meget mad da den aldrig bliver mæt, og dens hugtænder er så stærke at den kan knuse og spise meget hårde genstande. Desuden forfølger den sit bytte indtil det bliver træt og falder i søvn på den rute, som den forfulgte sit bytte på. Den er oprindeligt ikke fra Alola-regionen.

Grubbin er en Bug-type Pokémon, og har Swarm som ability. Det er en larve Pokémon, som lærer angrebet String Shot. Grubbin bruger sin kæbe til at grave sig ned gennem jorden og er blevet fundet ved kraftværker på grund af dens forkærlighed for elektricitet.

Kilde: Bulbanews

Charjabug er en Bug/Electric-type Pokémon. Den kan lære angrebet Spark. Charjabug er den udviklede form af Grubbin.

Vikavolt er en Bug/Electric-type Pokémon. Den kan lære angrebet Zap Cannon. Vikavolt er den udviklede form af Charjabug, og dermed Grubbins endelige udviklng.

Tapu Koko er en Electric/Fairy-type Pokémon. Den besidder en ny ability kaldet Electric Surge, som skaber Electric Terrain. Den kan lære et nyt angreb kaldet Nature's Madness, som pådrager modstanderen skade. Tapu Koko er Melemele Island's beskytter.

Drampa er en Normal/Dragon-type Pokémon. Foruden Sap Sipper besidder den en ny ability kaldet Berserk, som øger dens Special Attack når dens HP når under 50%. Den kan lære angrebet Dragon Breath.

Bruxish er en Water/Psychic-type Pokémon. Foruden Strong Jaw besidder den en ny ability kaldet Dazzling, som forhindrer modstandere i at anvende angreb med øget prioritet, dvs. f.eks. Quick Attack. Bruxish kan lære angrebet Psywave.

Cutiefly er en Bug/Fairy-type Pokémon. Den kan lære angrebet Fairy Wind.

Togedemaru er en Electric/Steel-type Pokémon. Den har Lightning Rod som ability, og kan lære angrebet Discharge.

Rockruff er en Rock-type Pokémon. Den kan have enten Keen Eye eller Vital Spirit som ability. Den kan lære angrebet Bite. Den kan udvikle sig mindst én gang.

Komala er en Normal-type Pokémon. Den besidder en ny ability kaldet Comatose, som konstant fastholder den i en sovende tilstand, og dermed forhindrer den i at blive påvirket af andre statusforandringer. Den klamrer sig til en træstubbe-formet pude som den fik af sine forældre. Den giver næsten aldrig slip på sin hovedpude da den har problemer med at sove, og ruller vildt rundt, hvis det mister grebet i den.

Salandit er Poison/Fire-type Pokémon. Den besidder en ny ability kaldet Corrosion, som neutraliserer Steel- og Poison-type Pokémons modstand mod Poison-status.

 

Nye Pokémon

Kommentarer
Ingen kommentarer
Log ind for at kommentere