Klummer

Ugens Pokémon: Staraptor

Staraptor Overview
Staraptor er en meget simpel Pokémon at bruge.
Med en stærk Attack stat, gode Abilities i sin arsenal, både til holdspil eller sweeping.
Som Normal/Flying Pokémon, har Staraptor kun 3 svagheder; Ice, Rock og Electric. Både Electric og Ice er relativt offensive og Rock kan være svære at slå ned med et slag. Rock giver også problemer med Staraptor’s STAB angreb, siden de skader knap så godt.
Hvad angår Staraptor’s stats, er de meget ligeud. Meget høj Attack på 120. Godt komplimenteret af dens Speed på 100. Special Attack er dog på en lav 50, så fysisk skal man gå til den.
Defensivt er den meget okay sat. 85 HP, 70 i Defense og 60 i Special Defense. Det er ikke de laveste af alle, men kan stadig udrette noget.
Staraptor er, som i kan se, meget ligeud anrettet. Dette kan påvirke dens spillestil positivt og negativt, så tag dig god tid med hvordan du spiller den

Abilities:
Intimidate – Hver gang Staraptor træder ind i kampen, bliver modstanderens Attack sænket med -1. Hvis den træder ind i Multikamp, bliver alle den står overfor sænket i deres Attack. Meget god Ability for dit hold for at sænke modstanderens fysiske sweepers med at gå mere amok end nødvendigt.
Reckless – Hver gang Staraptor bruger et angreb som skader sig selv, som Brave Bird eller Double Edge, bliver det forøget med 20%. Dog bliver skaden du tager tilbage, også forøget. God Ability for sweeping!

Movesets!

Nature: Adamant (+Attack –Special Attack)
Item: Choice Scarf
Ability: Reckless
EV’s: 252 Attack, 252 Speed, 4 HP
- Brave Bird
- Doubles Edge
- Close Combat
- U-Turn

Info:
Dette moveset, sammen med Choice Scarf som Item, er ment til at sweepe så meget som muligt.
Choice Scarf, udover at det lænker dig i det angreb du bruger først, indtil du skifter ud, booster din Speed med x1,5.
Brave Bird og Double Edge er fantastisk stærke STAB angreb og bliver begge boostet med Reckless.
Brave Bird rammer Defensive Types som Grass og Bug. Og rammer Fighting, hvilket kan være meget vigtigt, siden Fighting rammer mange Pokémon for hård skade.
Close Combat er her for at give god cover imod Rock, Ice og Steel.
U-Turn er godt for at holde momentum på din side og give skade hen ad vejen til defensive Pokémon


Nature: Jolly (+Speed –Special Attack)
Item: Life Orb
Ability: Reckless
EV’s: 252 Attack, 252 Speed, 4 HP
- Brave Bird
- Double Edge
- Endeavor
- U-Turn

Info:
Dette moveset er meget simpelt. Det går ud på at skade så meget til modstanderen med dine recoil angreb og skaden fra Life Orb. Bagefter kan du bruge Endeavor imod de defensive Pokémon, siden Endeavor sætter din modstandere ned på den HP du har.
Med angrebene er meget standarde for Staraptor.
Brave Bird og Double Edge til at give dig selv så meget skade som muligt, og forhåbentlig slå noget ud undervejs.
U-Turn er fantastisk for at give dig lidt Lige Orb skade og skifte ud til noget mere sikkert.
Meget sjovt moveset der udnytter Reckless på en noget mere speciel måde J

TCG:

 

Denne Staraptor’s første angreb giver 60 i skade til din modstanders aktive/angribende Pokémon.
Dens andet angreb gør, at din modstander skal blande vedkommendes aktive/angribende Pokémon og alle kort, der er vedhæftet det, ind i vedkommes deck.

MT: Info og movesets
Tahu 1: Banner
MP: TCG

Ugens Pokémon: Groudon

Groudon Overview
Groudon er maskotten for Pokémon Ruby og introduceret i Ruby/Sapphire!
Som ren Ground Pokémon, er Groudon mere defensivt anlagt end offensivt. Men bare ved syn af dens Typing, er ikke det syn man får af den på kamppladsen!

Læs mere...

Ugens Pokémon: Dragalge

Dragalge Overview
Dragalge er en speciel Pokémon. Typing anlagt og dens stats. Som Dragon Pokémon, er den ikke så synderlig hurtig, som for eksempel Salamence, Garchomp eller alle andre der har adgang til angrebet Dragon Dance. Dette gør Dragalge knap til tiltrækkelig til fordel for de andre. Men det Dragalge gør anderledes, er der ingen anden Dragon der kan!

Læs mere...

Ugens Pokémon: Beautifly

Beautifly Overview
Beautifly, sammen med Dustox, er de to Bug Pokémon som bliver hurtigt introduceret i Ruby/Sapphire som de første fuldt udviklede Pokémon da de kan fås ved level 10.
Beautifly er en Bug/Flying Pokémon. Denne Typing er meget kendt blandt Bug Pokémon, og er lidt af en blandet offensiv og meget lidt defensiv Typing.

Læs mere...

Ugens Pokémon: Goodra

Goodra Overview
Goodra kom frem her i vores nuværende tid og er Kalos regionens Pseudo legendariske Pokémon.
Goodra er et andet tag på vores stereotypiske Pseudo. Goodra er primært fokuseret på at være psykisk defensiv med okay offensiver, og en masse angreb til at give fra sig med.
Som den første Pseudo med kun en Type; Dragon, er Goodra meget godt stillet til at finde hvad den skal have af angreb. Selvfølgelig, alt efter hvad dit hold ellers har, skal taget højde for.

Læs mere...

Ugens Pokémon: Scizor

Scizor Overview
Scizor er fantastisk!
Som den eneste Pokémon som udvikler sig fra en med samme base stat total, er Scizor et præmieeksempel på at en udvikling kan gøre meget på dens spillestil og kampdygtighed bare ved at lave om på en af dens Types, og give den andre stats.
Scizor, det forhenværende kongeinsekt tilbage i Gen V, er stadig meget prominent og en af de stærkeste Bug Pokémon derude.

Læs mere...

Ugens Pokémon: Slowking

Slowking Overview
Slowking kom frem i Gold/Silver som en alternativ udvikling to Slowpoke og gør sig i at være modsætningen til Slowbro. Slowbro er den fysisk defensive udvikling hvor Slowking er psykisk defensive form. Resten af deres stats er nøjagtig ens.
Men mere til Slowking, han er kongen af dette overview.

Læs mere...

Ugens Pokémon: Feraligatr

Feraligatr Overview
Feraligatr var blevet din fuldt udviklede starter Pokémon hvis du startede med Totodile tilbage i Gold/Silver og er nok favorit af alle fuldtudviklede hvis jeg skal være helt ærlig. 
Feraligatr er en farlig Pokémon her i X/Y. Ved hjælp af en fantastisk ny Ability, gode angreb med den nye Ability og fantastiske stats der går med dertil. Dem skal lige nævnes, hver for sig, så hvidt det er muligt.

Læs mere...

Ugens Pokémon: Aerodactyl

Aerodactyl Overblik
Med de første Pokémon spil kom vi frem til et meget hurtigt fossil Pokémon, Aerodactyl.
Selv som en Rock Pokémon, er Aerodactyl ekstremt hurtig med en Speed på en fantastisk 130. Den er bundet til at outspeede mange Pokémon med den Speed.

Læs mere...

Ugens Pokémon: JirachiJirachi Overview
Jirachi kom frem i generation 3 som en event eksklusiv Pokémon og var noget svær at få fingrene i.
Men Jirachi er lidt af en meget fleksibel Pokémon. Sammen med Mew, Celebi, Victini, har den en base stat på 100 i alle stats. Hvilket giver den en samlet total stat par med trio legenderiske.

Læs mere...