Om PokeTeam

PokeTeams præsident

PokeTeams præsident er PokeTeams øverste leder. Præsidenten har ansvaret for de tekniske aspekter af PokeTeam, f.eks. at vedligeholde og udvikle websiden, og sørge for at alt kører sikkert og stabilt. PokeTeams præsident varetager også økonomiske og juridiske sager, såsom domæneregistration, budgethåndtering og sørger for at PokeTeam overholder loven.

Den nuværende præsident er Tsuroerusu (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).

 

Centralstyrelsen

Centralstyrelsen er PokeTeams øverste administration, og består af de fire afdelingsadministratorer og centralstyrelsens administrator. Centralstyrelsen har til opgave af varetage den daglige drift og administration af PokeTeam, og udføre kongressens beslutninger.

Centralstyrelsens administrator koordinerer og tilrettelægger centralstyrelsens arbejde. Den nuværende administrator for centralstyrelsen er MP (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).

 

Afdelinger

PokeTeams administration er organiseret i fire afdelinger, hver især med sit ansvarsområde. Der er afdelinger for forum, chat , nyheder og indhold. Hver afdeling ledes af en afdelingsadministrator.

Afdelingsadministratorerne udpeger personale til deres afdeling, samt leder og tilrettelægger arbejdet for den.

Forumafdelingen og chatafdelingen varetager driften af forummet og chatten på PokeTeam, og håndhæver PokeTeams relger. Forumafdelingen består af forumadministratoren og moderatorerne, chatafdelingen består af chatadministratoren og operatørerne.

Nyhedsafdelingen og indholdsafdelingen står for produktion af nyheder og andet indhold på PokeTeam. Nyhedsafdelingen varetager PokeTeams Facebook og Twitter funktioner, indholdsafdelingen varetager, i samarbejde med PokeTeams præsident, PokeTeams YouTube-kanal.

De nuværende afdelingsadministratorer er:

  • Forumadministrator: N/A
  • Chatadministrator: N/A
  • Nyhedsadministrator: Pokelol (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)
  • Indholdsadministrator: N/A

Når en post som afdelingsadministrator bliver ledig varetages den pågældende afdeling af centralstyrelsens administrator.

 

Kongressen

Kongressen er PokeTeams beslutningstagende forsamling, den fastsætter regler for både administrationen og brugerne. Kongressens formand sørger for organiseringen af kongressens arbejde.

Kongressen har også ansvar for at vælge, samt føre tilsyn med medlemmerne af centralstyrelsen, disse vælges i blandt kongressens medlemmer.

Kongressens medlemmer består derfor også af centralstyrelsens administrator og afdelingsadministratorerne. Kongressens medlemmer udnævnes af PokeTeams præsident.

Kongressens medlemmer kan ses her: Personale